Vilken Guldvinst för Agneta!

Agneta vann Guldvinsten och var garanterad 400.000 kronor. Vid den exklusiva dragningen stannade vinstsumman på 200.000 kronor mer!

2023 går till historien som Agneta Johanssons lyckoår. Hon har både prisats för sitt golfande och skrapat hem 600.000 kronor i Guldvinsten.

– Nu ska jag köpa några nya golfklubbor, säger den glada vinnaren i Grums.

 

Egentligen var det premien med två fina påslakan som lockade 79-åriga Agneta Johansson att skicka in beställningen på lotter. Att det snart började trilla in mindre vinster var en rolig extrabonus.

Jag brukar aldrig vinna något, men nu skrapade jag fram både hundringar och en tusenlapp.

Den stora vinsten kom när Agneta nappade på ännu ett erbjudande med lotter och fler påslakan.

Jag hade inte haft de nya lotterna länge när jag skrapade fram tre likadana symboler med stjärnor. Jag förstod inte först vad det innebar, men skickade en bild på lotten till min son. När han meddelade att jag vunnit minst 400.000 trodde jag inte att det var sant!

Men visst var det sant. Vid en högvinstdragning hade Agneta dessutom chansen att vinna upp till en miljon kronor.

Det var så otroligt spännande. När det bara var en ruta kvar att skrapa var det två av alla summor. Jag ställde in mig på att det skulle stå 400.000 i den sista rutan. Det är ju jättemycket pengar och jag var ju redan nöjd med den där tusingen jag vunnit tidigare. Men så blev det 600.000 kronor­. Det var en total glädjechock!

Agneta och hennes man firade vinsten med ett restaurangbesök redan samma kväll, och till helgen bjöds barnen in till fest.

Vi beställde cateringmat och köpte en fin tårta. En sådan här gång slipper jag laga maten själv.

Att pengarna ska gå till en utlandsresa, en slant till barn och barnbarn och kanske en ny altan är redan planerat.

– Vi ska förstås unna oss lite ny golfutrustning också. Både jag och min man har spelat golf sedan mitten av 1970-talet, säger Agneta och avslöjar att hon har 24 i handicap och vann ett pris som tredje bästa golfare i hela klubben under den senaste säsongen.

Agneta och hennes man spelar golf så ofta de kan och framöver blir det troligen några golfresor.

Jag har jobbat i vården hela livet och aldrig haft något överflöd av pengar. Nu har vi möjlighet att planera in roliga saker att se fram emot. Det ger verkligen en guldkant i tillvaron.