Guldvinsten

Guldvinsten är vår högvinst där du har chans att vinna upp till 1 miljon kr. Läs mer om hur det går till här.

Skrapa fram tre lika

För att få Guldvinsten måste du skrapa fram tre lika Guldvinst-symboler på en av dina lotter. Det är en symbol som har tre svarta stjärnor med texten "Högvinst". Då vet du att du är garanterad en högvinst och kan vinna allt från 400 000 kr upp till hela 1 000 000 kr. 

Om du skrapat fram tre lika symboler för högvinst på en av dina skraplotter och därmed vunnit Guldvinsten ber vi dig kontakta kundservice för vidare information. 

En upplevelse

När du har vunnit Guldvinsten är du inte bara garanterad en stor summa pengar, vi bjuder även med dig till Stockholm där du får en riktigt fin hotellupplevelse av oss.

I Stockholm deltar du i ett event där du själv får vara med och påverka turen. För att avgöra hur mycket du har vunnit kommer du få hundra skraplotter presenterade för dig. Dessa skraplotter fungerar på samma sätt som de lotter du får hem i brevlådan – du ska alltså skrapa fram tre lika symboler för att få fram vad du vunnit. Du väljer själv vilken lott du tror har högsta vinsten och sen är det bara att sätta igång att skrapa för att få fram din vinstsumma! 

Guldvinstens symbol

Symbolen för Guldvinsten

Guldvinstvinnare Rolf

Vår Guldvinstvinnare Rolf som stolt visar upp sin vinst på 500 000 kr